Alla inlägg under april 2014

Av Sussi - 6 april 2014 12:52

Sitter här och känner mig superglad just nu! Slötittade på annonser i vår lokala köp och säljesgrupp och plötsligt så finns det bara där mitt framför ögonen .. och till ett helt ok pris oxå .. på snabbt hämtningsavstånd... hämtas i em ... ser mitt nya hem sakta växa fram steg för steg och det känns så himla kul!   

 

     

Lampan jag köpte igår på loppis kommer att bli helt perfekt ovanför detta bord! Sedan gillar jag massor att det är fyrkantigt utan iläggsskivan... det passar vårt lilla vardagsrum helt perfekt! 

 

Hittade även en del småplock till balkongrenoveringen-piffningen på IKEA , RUSTA och loppisar igår ...så snart startar operation slänga ut sunkig matta .. skrapa golv och lägga in nya plattor ... sedan blir det piff stund    Så himla kul ... förutom att vädret tyvärr inte visar sig från sin allra bästa sida... men men man kan inte få allt på samma gång haha  

 

         

Nu har jag det jag gör en stund iaf... och det håller ju rastlösheten på plats!! 

Av Sussi - 5 april 2014 17:26

Himmel så underbart med en riktig fyndlördag!! Det behövde jag efter alla smärtor på sista tiden ... Hitta lite småfynd som jag får se vad som händer med.. 

 

 

Sedan kunde jag inte låta bli att köpa lite vårblommor och balkonglådor oxå .. Maja blev sugen och började fixa genast! Nu står byte av ballisgolvet på schemat och piff med diverse tyger och annat fint 

 

   

 

På hemväg fick vi syn på en loppisskylt och slängde oss naturligtvis in på den vägen .. hamnade på en härlig loge full av läckra saker och jag måste säga att fyndfen log mot mig ordentligt denna gång!!    

Hittade först denna läckerbit .. en superstor och helt felfri Pukebergsvas... jisse så fin den är !! 

 

 

 

Jag slängde ett litet öga runt mig i raskt tempo och fick syn på en mörk hörna med dammiga lampor .. och titta här vad som dolde sig under allt damm !! Den med teaken ska få hänga över matbordet i tvrummet och den gula kommer att pryda sin plats över frukosthörnan... ibland bara älskar jag loppis   

 

 

 

 

Resten av den här mysiga lördagen kommer att tillbringas i soffan .. med pizza och film .. bra dag! 

Av Sussi - 4 april 2014 16:15

Hittade sötaste fyndet idag !! En STOOOR bonad av ULLA.S 

Har aldrig sett med fjärilar tidigare... nu passar denna tyvärr inte hemma hos mig men kunde inte låta den stanna kvar på loppisen ... så den hamnar väl i någon av säljesgrupperna på FB. 

 

Sedan kom dessa två böcker i brevlådan idag oxå   Mycket spännande läsning faktiskt!   

Ikväll blir det mys i tvsoffan med hjärtat och stora planer på G!!   

Imorgon väntar en loppisdag med förhoppningsvis många roliga fynd.. lääängtar!! 

Av Sussi - 3 april 2014 11:49

Längesedan jag skrev nåt nu .. blir gärna så när man opererat sig i munnen och drabbas av komplikationer.. attan i min lilla låda så ont jag haft och har.. men idag tag jag mig för med att kika lite på gamla foton .. och vet ni vad .. jag hittade en hel massa retroinspiration!   

 

     

Underbara bilder av mig .. min nyfödda syster och finaste mamsen och pappsen..

Bara älskar den understa bilden av mig och min älskade morfar!! Kunde ju inte inte bli bättre .. jag och "moffa" på stranden .. så fint med skorna som syns i bild oxå   

Sedan hittade jag en hel massa underbara tyger och annat retro i bilderna från mitt barndomshem ... vad glad man blir när man ser att man varit påverkad av vackra saker under hela sin uppväxt! 

Kolla bordsduken och inte minst tunikan på min kusin .. att jag själv ser så less ut beror nog på att dom INTE ville spela Svarte Petter med mig haha     

Faten och tunikan! 

 

Mamma och pappa kunde det där med friluftsliv dom !!  

 

     

Riktig 60-talsmiddag    

 

 

Lamporna skulle jag velat haft kvar nu .. och kolla Saini Salonenöverkastet!!        

 

Lampan i taket skulle oxå passat nu kan jag känna ! 

 

 

Känner även igen påslakanet men minns för mitt liv inte vad det hette nu   Fint i alla fall! 


 

 

Denna djupdykning i gamla bilder gav mersmak och när jag besöker mams och paps nästa gång ska jag absolut gå igenom deras bilder oxå !! Tjingeling!! 

 

 



Presentation


Hej alla glada!
Jag är en retroglad tant i mina bästa år.
Tänker låta er följa mina äventyr bland retroprylar och retrotyger på loppisar och auktioner.
Mitt hem kommer att visas upp då och då och även mina renoveringsobjekt och andra pyssel, så välkom

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards